Concept Zagato pentru Aston Martin Vanquish: Aparitia care iti taie rasuflarea

Sambata, 28 Mai 2016, ora 00:00
6245 citiri
Concept Zagato pentru Aston Martin Vanquish: Aparitia care iti taie rasuflarea
Foto: Aston Martin

Gratie inspiratiei designerilor Zagato, Aston Martin Vanquish are parte de noi haine de gala in care sa defileze la Concorso d'Eleganza Villa d'Este de anul acesta.

Cu siguranta conceptul Aston Martin Vanquish Zagato va frange destule inimi din publicul care asista zilele acestea la concursul de eleganta auto de pe malul lacului Como, mai ales ca nu se stie daca superbul bolid va fi pus vreodata in vanzare, fie si intr-o serie limitata, anunta Luxatic.

Vanquish Zagato este al cincilea autoturism prezentat publicului de catre cele doua companii, dar de aceasta data, designerii italieni si inginerii britanici par sa fi depasit orice asteptare legata de acest proiect.

Intreaga caroserie din fibra de carbon permite bolidului sa adopte o silueta mult mai eleganta, iar culoarea rosie evidentiaza si mai bine dinamismul formelor sale.

Designerii Zagato par sa fi revenit la un stil clasic in privinta remodelarii spatelui masinii Aston Martin, dupa cum demonstreaza stopurile rotunde montate bolidului.

De altfel, designul speculeaza caracterul aerodinamic al masinii, imprumutand caracteristici de la modelele Vulcan si DB 11 produse de compania auto britanica.

Interiorul este de asemenea unul care impresioneaza, combinatia de piele aniline, bronz eloxat si panouri din fibra de carbon fiind una de efect.

Partea din spate a masinii pare sa fi fost punctul pe care s-au concentrat cel mai mult designerii italieni, aceasta fiind prevazuta cu un spoiler retractabil si o trapa prin care ai acces la portbagaj.

Esapamentul cu patru cai de evacuare promite de asemenea sa transmita o senzatie de forta atat soferului, cat si privitorilor care vor admira magnificul bolid britanic imbracat cu haine noi.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#masini lux, #Aston Martin Vanquish Zagato Concept, #design auto Zagato , #Masini de lux