Incearca noile Kawasaki Ninja si Z800!

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 00:00
3808 citiri
Incearca noile Kawasaki Ninja si Z800!

Kawasaki aduce in Romania cele mai noi modele, lansate chiar in luna octombrie, la Koln. Doua dintre ele, din legendara gama Ninja, pot fi gasite deja la importatorul roman al marcii. Puternica Z800 vine din urma, cu 800 de cmc, la timp pentru sezonul cumparaturilor de Craciun.

Daca ti-ai dorit mereu sa urci in saua unei Kawasaki Ninja, cele mai noi modele din gama, 300 si Ninja ZX-6R 636, sunt disponibile in Romania chiar din luna octombrie, direct de la salonul moto Intermot, din Germania, anunta United Motors International, importatorul Kawasaki in Romania.

Noile modele imbina performantele motoarelor Kawasaki si designul unic al acestor motociclete cu cele mai noi tehnologii japoneze, pentru un grad sporit de confort si mai ales siguranta pe sosele.

Kawasaki Z800

Piesa de rezistenta este Z800, puternica, dar usor de condus, cu un motor de 806 cmc. "Obiectivul este ca noul Z800 sa mentina recordul de vanzari al Kawasaki pe acest segment de piata popular", a precizat Tudor Dumitru, director general United Motors International, intr-un comunicat remis Business24.

Printre caracteristicile tehnice impresionante ale noului Kawasaki Z800, pe langa motorul puternic, se numara performantele crescute ale amortizoarelor si franelor, dar si o ergonomie sporita, instrumente moderne si afisaj led.

In plus, noul model se lauda cu un cuplu mare, inclusiv la turatii mici, plus o putere exploziva, la turatii mari, dar si cu o usurinta crescuta in exploatare.

Designul modern al motocicletei este de-a dreptul "salbatic", chiar si pentru un exponent al castei "naked street-fighter". Culorile disponibile sunt negru, alb si verde.

Pretul estimativ al unui Kawasaki Z800, cu TVA, transport si cheltuilei cu emiterea Cartii de Identitate incluse, ajunge la 8.408 euro, in timp ce varianta cu ABS ar costa 9.058 euro.

Versiunea Z800e, un model oferit doar in Europa, cu o putere redusa la 70kW, costa estimativ 8.408 euro, iar versiunea similara cu ABS ar costa 9.058 euro, au dezvaluit importatorii, pentru Business24.

Kawasaki Ninja 300

Noua Ninja 300 are un motor mai mare, pentru clasa ei, de 296 cmc, adica mai multa putere, un cuplu de exceptie, plus un sasiu potrivit pentru motocicletele de curse.

Ambreiajul vine si el din zona dominata de Rossi si Biaggi, derivat din tehnologia Assist & Slipper Clutch, care te ajuta sa pastrezi controlul asupra rotii din spate, atunci cand folosesti frana de motor sau cand schimbi rapid in trepte inferioare.

In plus, noua Ninja vine cu o serie intreaga de inovatii de exceptie, cum ar fi asigurarea unor vibratii reduse, o tehnologie ce indeparteaza caldura motorului de pilotul din sa sau o caroserie cu faruri duble si aspect mai agresiv.

"Ninja 300 poate fi 'confundata' cu o motocicleta mai mare", sustine Tudor Dumitru, gratie detaliilor preluate de la modele mai robuste din linia sa.

"Kawasaki Ninja 300 este o motocicleta sport, dar confortabila in acelasi timp, potrivita atat pentru segmentul masculin, cat si pentru cel feminin", mai spune directorul United Motors International.

Printre detaliile care fac din Ninja 300 o super-motocicleta se numara si cele doua valve de acceleratie, noul cadru al sasiului, pentru o mai mare stabilitate, latimea sporita a rotii posterioare (140 mm), ambreiaj asistat si functia "torque-back" - acestea din urma gasite pe modelele supersport -, dar si parbrizul, farurile si suporturile sportive din aluminiu, consacrate de alte modele Ninja.

Costul estimativ al unui Ninja 300, cu TVA, transport si emiterea Cartii de Identitate, ajunge la 5.200 de euro, iar varianta cu ABS ar costa cu 500 de euro mai mult, ne-au dezvaluit importatorii marcii in Romania.

Aceste modele sunt disponibile in culorile negru si verde Kawasaki, chiar de luna aceasta, imediat dupa prezentarea lor la salonul de la Koln (3-7 octombrie).

Kawasaki ZX-6R 636

Constructorii promit ca noua Ninja ZX-6R 636 redefineste pilotajul super-sport, cu noul sau motor de 636 cmc, care-i ofera performante sporite indiferent de turatie.

Te poti bucura de ea in orice situatie, fie ca esti in trafic, in oras, ori pe serpentine sau pe pista de incercare. Gradul de confort a crescut acum, la fel si gradul de siguranta in trafic, gratie inovatiilor in domeniu.

"Noua Ninja ZX-6R 636 este cel mai avansat model 'Supersport' de talie medie produs vreodata de Kawasaki, asa incat include cele mai noi tehnologii", a aratat Tudor Dumitru.

Printre acestea se numara sistemul antiderapaj (3 Mode KTRC) - traction control cu 3 nivele, alegerea treptei de performanta a motorului (2 Power Mode - High si Low), precum si sistemul ABS (KIBS - Kawasaki Intelligent anti-lock Braking System) dezvoltat de Kawasaki.

Noul model Ninja vine si cu o furca de ultima generatie, beneficiaza de un sistem de amortizoare care nu lasa motocicleta sa se aplece in fata, cand franezi puternic, ambreiaj asistat si o functie ce previne blocarea rotii din spate, la trecerea brusca intr-o treapta inferioara.

In plus, aceasta Ninja supersport te protejeaza printr-un sistem antiderapaj cu 3 nivele (KTRC), functia de modificare a puterii motorului, tot cu rol antiderapaj (Power Mode Selection), plus doua nivele de performanta a motorului.

Mai mult, designul motocicletei Ninja ZX-6R 636 pare sa "curga" din fata spre spate. Astfel, vei avea parte de cel mai noi si mai agresiv aspect Ninja, in culorile verde Kawasaki si alb, promit producatorii.

Modelul Kawasaki Ninja ZX-6R 636 este si cel mai scump din cele trei, fiind un supersport, astfel ca varianta standard costa estimativ 12.432 euro, in timp ce varianta cu ABS costa 13.431 euro, in Romania, unde poate fi gasit chiar din luna octombrie, la fel ca Ninja 300.

O.D.

YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
#Kawasaki Ninja 300, #Kawasaki Ninja Romania, #Kawasaki Ninja lansare, #Kawasaki Z800 Romania , #Lansari