Rezerva-ti un loc la o pensiune de top prin aplicatia Auto.ro

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 09:00
1657 citiri
Rezerva-ti un loc la o pensiune de top prin aplicatia Auto.ro

Iti doresti sa petreci un weekend relaxant departe de agitatia orasului? Sau planuiesti deja concediul din perioada sarbatorilor de iarna? Oricare ar fi dorinta ta, afla ca poti rezerva un loc la pensiunea preferata simplu si rapid, accesand sectiunea Pensiuni din aplicatia Auto.ro.

Aplicatia mobila Auto.ro iti propune o gama larga de servicii care se vor dovedi de un real ajutor atat in vacanta, cat si in perioada in care planifici detaliile.

Odata descarcata in telefonul tau inteligent cu sistem de operare iOS sau Android, aplicatia gratuita Auto.ro te ajuta sa gasesti cele mai bune pensiuni aferente destinatiei pe care o preferi si sa faci o rezervare in doar cateva minute!

Aplicatia Auto.ro iti pune la dispozitie peste 5.000 de pensiuni din intreaga tara, din principalele orase si din zonele turistice, dar si comentarii si recenzii cu ajutorul carora sa poti face cea mai potrivita alegere.

Rasfoieste sectiunea Pensiuni din aplicatia mobila Auto.ro, citeste cu atentie recenziile si comentariile celor care au trecut pragul pensiunilor de care esti interesat, dupa care fa-ti o rezervare la pensiunea preferata pentru perioada sarbatorilor de iarna, in asa fel incat sa te asiguri ca vei petrece sejurul de vis pe care ti l-ai imaginat!

Si daca aplicatia Auto.ro te ajuta sa iti planifici vacanta din timp, tot aceasta iti este de folos si atunci cand vine vorba despre decizii spontane! Cu ajutorul sau, poti gasi in doar cateva minute, chiar si atunci cand te afli in trafic, pensiunile aflate in proximitatea destinatiei alese de tine si poti descoperi ruta optima pentru a ajunge acolo.

Sectiunea Pensiuni a aplicatiei mobile Auto.ro a fost lansata catre finele anului trecut si de atunci s-a imbogatit constant, astfel incat sa iti usureze si mai mult demersul in a gasi si a face o rezevare la pensiunea care se pliaza cel mai bine pe dorintele tale.

Despre aplicatia Auto.ro

Aplicatia Auto.ro este aplicatia mobila numarul 1 din Romania care ofera o varietate de servicii utilizatorilor, cu aplicabilitate in trafic si nu numai. Aplicatia se adreseaza tuturor celor care trebuie sa acceseze un serviciu auto, simplificand considerabil acest demers.

Cu 70.000 de descarcari pe iOS si mai bine de 118.000 pe Android, aplicatia mobila Auto.ro isi dovedeste constant utilitatea, gratie serviciilor pe care le pune la dispozitie, de la locatii unde soferii pot beneficia de servicii auto si nu numai (benzinarii, vulcanizari, service-uri, spalatorii, parcari, pensiuni, ATM-uri, statii de taxi, magazine de piese auto etc.), pana la posibilitatea de a achita rovinienta si a plasa un anunt de vanzare a masinii.

In plus, tot aplicatia Auto.ro le permite utilizatorilor sai sa creeze alerte, sa salveze anunturile preferate din sectiunea adresata vanzarii-cumpararii de masini noi si second hand, cat si sa scrie comentarii si recenzii referitoare la serviciile de care au beneficiat.

Nu in ultimul rand, daca esti blocat in trafic sau nu cunosti drumul catre o destinatie anume, tot aplicatia Auto.ro te ajuta sa te orientezi si sa identifici ruta ideala, oferindu-ti informatii atat asupra distantei, cat si asupra directiei si sensului de mers.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#aplicatie auto ro, #pensiuni auto ro, #aplicatie smartphone auto, #servicii Auto ro, #cazare soferi , #Auto Romania