Alin Burcea: Cea mai draga amintire este primul Craciun cu fiica mea

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 00:00
2180 citiri
Alin Burcea: Cea mai draga amintire este primul Craciun cu fiica mea

Alin Burcea, managerul agentiei de turism Paralela 45, crede ca de Craciun trebuie sa fii cu familia si prietenii si ca "mai putin conteaza locul" in care esti cu acestia.

Petrece sarbatorile de iarna la Predeal, iar cea mai frumoasa amintire este primul Craciun petrecut impreuna cu fiica sa.

Alin Burcea povesteste ca, in copilarie, si-a cumparat cu banii de la colindat un ghiozdan "mai special" si ca alege cu grija cadourile atat pentru familie cat si pentru partenerii de afaceri.

Ce inseamna pentru dumneavoastra Craciunul?

Craciunul, in primul rand, este timpul reunirii familiei, cu sotia, cu fiica mea, care studiaza in strainatate, cu parintii, cu socrii, cumnatii si nepotii.

Cum si unde sarbatoriti Craciunul? Sunteti adeptul Sarbatorilor traditionale sau preferati ceva mai neconformist?

In general, Craciunul il sarbatorim la Predeal, unde avem o casa, si unde locuiesc si parintii si sora mea, sau la socrii, la Sibiu. In final, nu neaparat locul conteaza, (...), dar trebuie sa fii cu prietenii sau familia.

Care va este cea mai draga amintire de Craciun?

Primul Craciun cu fiica mea, cand avea 6 luni. Am avut multe si frumoase, mai ales la Sibiu, unde sunt traditii vechi, unde toata lumea canta in jurul bradului, unde esti "obligat" sa primesti colindatori.

O alta amintire: Cand aveam 10-12 ani, mergeam cu "Steaua" prin satul bunicilor. Imi amintesc faptul ca am reusit sa strang bani si mi-am cumparat un ghiozdan nou, mai special!

Ce i-ati cerut lui Mos Craciun anul acesta?

Anul acesta i-am cerut lui Mos Craciun ceea ce ii cer in ultimii ani - sa ne

revedem cu totii, sanatosi, in jurul bradului, la Predeal.

Ce fel de Mos Craciun sunteti?

Sunt un Mos Nicolae si un Mos Craciun care isi alege cu grija cadourile, pentru familie, si cu aceeasi grija pentru angajati sau parteneri.

Daca ar fi sa-i cereti Mosului o masura economica pentru mediul de afaceri, care ar fi aceasta?

I-as cere Premierului Mos un pachet de ..cadouri, pentru stimularea si relansarea economiei.

Aveti o urare pentru romani in prag de Sarbatori?

Frati romani, sa gandim pozitiv, sa avem incredere in economia Romaniei, sa

cheltuim bani in Romania, sa traiasca toate caprele tuturor vecinilor, sa dea lapte pentru toti!

Ce urare aveti pentru partenerii dumneavoastra de afaceri?

Partenerilor mei le urez sa fie sanatosi, si destepti, si sa aiba viziune, pentru ca daca lor le merge bine, cu siguranta si mie-mi va merge bine!

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#Burcea Craciun, #Burcea amintiri Craciun, #Alin Burcea urari Craciun , #stiri Alin Burcea