Doua persoane au castigat premiul de categoria intai la Loto 5/40

Joi, 31 Decembrie 2020, ora 21:30
426 citiri
Doua persoane au castigat premiul de categoria intai la Loto 5/40

Loteria Romana anunta ca, la tragerea de joi seara, doua persoane au castigat premiul de categoria 1 la Loto 5/40, respectiv 126.659 de lei.

"Spune un proverb ca > ... Asa s-a intamplat si in cazul celor doi castigatori ai premiului de categoria I la tragerea principala Loto 5/40. Biletele norocoase au fost jucate in Brasov si Calarasi", a transmis, joi seara, Loteria Romana.

Numerele castigatoare au fost 24, 10, 25, 4, 7, 3. Premiul pentru varianta castigatoare este de 126.659.

Loteria Romana anunta, de asemenea, ca premiul de categoria a II-a, la tragerea principala, Joker a ajuns la un jucator care si-a incercat norocul la o statie de plata SelfPay, iar cel de categoria a III-a de la tragerea suplimentara Joker a ajuns la un jucator care si-a incercat norocul in Bacau.

"Mult noroc si inspiratie in alegerea numerelor pentru urmatoarele trageri loto care vor avea loc duminica, pe 3 ianuarie", a transmis Loteria Romana.

Un barbat a jucat la Loto, intr-o singura zi, aceeasi serie de numere de 160 de ori si a castigat. De unde i-a venit inspiratia ...citeste mai departe despre "Doua persoane au castigat premiul de categoria intai la Loto 5/40" pe Ziare.com

#loto, #castig, #bani, #tragere, #anul, #nou, #5 40 , #Stiri Administratie