Opozitia a depus prima motiune de cenzura pe Legea salarizarii

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 12:55
1172 citiri
Opozitia a depus prima motiune de cenzura pe Legea salarizarii

Motiunea de cenzura semnata de PSD si PNL privind legea de salarizare a bugetarilor pe 2011, asupra careia Guvernul si-a angajat luni raspunderea a fost depusa miercuri la Parlament, informeaza Mediafax.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca partidele de opozitie vor depune doua motiuni pe legile salarizarii, una dintre ele urmand sa fie depusa miercuri, iar cealalta cel mai probabil joi sau vineri, urmand ca Birourile Permanente reunite sa stabileasca noul calendar.

"Evident ca amandoua (legi ale Guvernului pe salarizare - n.r.) le vom ataca cu motiune de cenzura. La amandoua suntem impreuna cu PNL si PC, sa nu fie niciun dubiu. Astazi (miercuri - n.r.) va fi depusa motiunea de cenzura privind salarizarea pe 2011 si probabil maine sau poimaine (joi sau vineri - n.r.) depunem motiunea de cenzura pentru legea cadru a salarizarii", a spus Ponta.

El a explicat ca obiectivul principal al acestor motiuni de cenzura este de a "demasca minciuna grosolana" a Guvernului Boc, potrivit caruia taierile de salarii sunt valabile pana la 31 decembrie, sustinand ca nu isi face "iluzii" cu privire la sansele demersului opozitiei.

#cenzura, #legi, #motiune, #salarizare , #stiri Victor Ponta