Un important drum către Bulgaria, deschis circulației în decembrie. Sorin Grindeanu: ”Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie”

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 17:59
669 citiri
Un important drum către Bulgaria, deschis circulației în decembrie. Sorin Grindeanu: ”Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie”
Șantierul noului drum către vama Giurgiu-Ruse FOTO Asociația Pro Infrastrctura

Stadiul lucrărilor la drumul de legătură DN 5 – Șoseaua de Centura – Pod Prieteniei a fost realizat în proporţie de 95%, a anunțat marți, 30 noiembrie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu și premierul Nicolae Ciucă au inspectat astăzi şantierul obiectivului de investiţii ”Drumul de legătură DN 5 km 60+500 - Şoseaua de Centură - Podul Prieteniei km 61+400.”

Cu această ocazie, ministrul Transporturilor a anunțat că circulația va fi deschisă în a doua parte a lunii decembrie 2021

”Stadiul fizic de execuţie pentru cei 5,72 km - din care 5,10 km lungime drum de legătură și 0,62 km lungime drum reabilitat/lărgit - este de 95%. În aceste condiţii, termenul estimat pentru darea în trafic este data de 20 decembrie 2021, urmând ca finalizarea tuturor lucrărilor să se realizeze până în luna aprilie 2022”, a declarat Grindeanu.

Ministrul a anunțat că va face constant verificări privind situația de pe teren, subliniid că investițiile în infrastructură ” sunt obiective importante pe care trebuie să le livrăm românilor”.

”Era o ruşine a noastră ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie. Cred ca fiecare dintre noi a văzut cum arăta ieşirea sau intrarea în ţară dinspre Bulgaria. Antreprenorul, care este unul serios, s-a mobilizat şi putem spune că acum avem şi noi un drum demn de zilele noastre. Aş vrea sa văd astfel de drumuri peste tot în ţară”, a mai spus Grindeanu. ...citeste mai departe despre "Un important drum către Bulgaria, deschis circulației în decembrie. Sorin Grindeanu: ”Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie”" pe Ziare.com

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#Sorin Grindeanu, #podul prieteniei, #Giurgiu Ruse, #Soseaua de Centura , #Stiri Macroeconomie