Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ghiseul.ro, operational in doua saptamani

ghiseul.ro, operational in doua saptamani

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, a declarat joi ca sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor (SNEPTI), care poate fi accesat la adresa de Internet www.ghiseul.ro, va fi functional in doua saptamani.

"Intr-o prima faza, vor intra in acest proiect cinci primarii, atat din Capitala, cat si din tara", a spus Valerian Vreme, fara a specifica exact despre ce primarii este vorba.

Totodata, ministrul Comunicatiilor a precizat ca proiectul eRomania va fi activ in sase luni.

Valerian Vreme a participat joi la relansarea Bibliotecii Nationale de Programe (BNP), care are ca scop colectarea si administrarea informatiilor despre produsele program utilizate in institutiile statului.

Ministerul Comunicatiilor anuntase inca din 29 decembrie 2010 ca a finalizat implementarea pe serverele proprii a SNEPTI, acesta fiind complet functional si pregatit pentru inregistrarea institutiilor publice.

Prin acest proiect, cetatenii aflati in alta zona sau in alta tara decat localitatea de domiciliu vor putea sa-si plateasca taxele si impozitele aferente prin cardul bancar, folosind sistemul national electronic de plata.

MCSI facea atunci precizarea ca este pentru prima data cand Romania are un Sistem national electronic de plata online a taxelor si impozitelor, sistem care poate fi accesat la adresa de Internet www.ghiseul.ro, acesta fiind 100% operational incepand cu luna ianuarie 2011.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1944 ori
Citeste mai multe despreghiseu impozite online plata taxelor