UniCredit Tiriac: nou vicepresedinte la divizia Corporate Investment Banking

Marti, 31 August 2010, ora 14:07
1803 citiri
UniCredit Tiriac: nou vicepresedinte la divizia Corporate Investment Banking

Gianfranco Bisagni este noul vicepresedinte executiv al diviziei Corporate Investment Banking & Private Banking din cadrul UniCredit Tiriac Bank, dupa ce a fost confirmat in aceasta functie de Banca Nationala a Romaniei (BNR), a anuntat marti banca, potrivit Newsin. 

Gianfranco Bisagni, in varsta de 52 de ani, este membru al directoratului bancii si a preluat conducerea diviziei la inceputul lunii aprilie.

El a ocupat anterior pozitia de chief manager UniCredit Hong Kong Branch & Head of Corporate Banking Asia Pacific in cadrul grupului.

Gianfranco Bisagni are o experienta in cadrul grupului UniCredit de 32 de ani, ocupand pozitii de top management in cadrul UniCredit New York Branch si UniCredit Chicago Representative Office.

Din directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu, CEO si presedinte executiv al bancii, Stanislav Georgiev, CFO si vicepresedinte executiv, Zoltan Major, vicepresedinte executiv responsabil de divizia retail, Daniela Bodirca, vicepresedinte executiv responsabil de divizia risc, Septimiu Postelnicu, vicepresedinte executiv responsabil de Global Business Services (GBS) si Alina Dragan, vicepresedinte executiv responsabil de divizia Resurse Umane. 

#unicredit, #tiriac, #banking , #stiri Unicredit Tiriac