Mihaela Lupu, noul CFO al UniCredit Tiriac Bank

Marti, 30 Iulie 2013, ora 13:06
2876 citiri
Mihaela Lupu, noul CFO al UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank va avea, incepand cu data de 1 august 2013, un nou Chief Financial Officer (CFO), in persoana Mihaelei Lupu, care a ocupat pana in prezent functia de Director Planificare & Control, in cadrul Departamentului Financiar al bancii.

Pozitia de CFO a fost ocupata, in ultimii 5 ani, de catre Stanislav Georgiev, care va aborda noi provocari in plan profesional odata cu incheierea mandatului in cadrul UniCredit Tiriac Bank, se mentioneaza intr-un comunicat al bancii.

Schimbarea in functie a fost validata de Consiliul de Supraveghere al Unicredit Tiriac.

Mihaela Lupu (38 de ani) lucreaza de 15 ani in cadrul institutiei de credit, debutand in cariera in cadrul Bank Austria Creditanstalt Romania, ca analist financiar.

Din 2007 pana in 2010 a coordonat departamentul Control Financiar si Sisteme Informatice de Management al UniCredit Tiriac Bank. In ultimii 3 ani a fost director al Directiei de Planificare si Control, coordonand planificarea strategica, bugetara, administrare a capitalurilor, monitorizarea performantei financiare si de business, activitatile de pozitionare de piata, analiza financiara, contabilitate de gestiune a costurilor, pregatire a rapoartelor de analiza financiara si performanta ale bancii.

Mihaela Lupu este, din martie 2013, membru in Consiliul de Administratie al UniCredit Leasing Corporation. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Relatii Economice Internationale.

Stanislav Georgiev s-a alaturat UniCredit Tiriac Bank in anul 2007, in calitate de CFO/Vicepresedinte Executiv. Anterior el a ocupat diverse functii in cadrul Unicredit, inclusiv cea de Chief Financial Officer al UniCredit Bulbank Bulgaria, incepand cu anul 2000.

#Mihaela Lupu Unicredit Tiriac, #schimbare management Unicredit Tiriac, #CFO Uniciredit Tiriac, #Stanislav Georgiev Unicredit Tiriac , #Management