Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sapte companii sunt interesate sa furnizeze Transgaz instalatii tehnologice de 205,35 milioane lei

Sapte companii sunt interesate sa furnizeze Transgaz instalatii tehnologice de 205,35 milioane lei

Transportatorul national de gaze Transgaz va organiza o licitatie deschisa pentru a achizitiona instalatii tehnologice, componente ale statiilor de reglare masurare de predare, in valoare de 205,35 milioane lei, sapte companii fiind interesate sa participe la aceasta licitatie.

"Companiile interesate sunt Armax Gaz, Pietro Fiorentini Spa (Italia) in asociere cu Condmag SA Brasov, RMG Gmbh (Germania), Total Gaz Industrie SA Iasi, Gazgep Gazipari (Ungaria) in asociatie cu CIS GAZ Santana de Mures. Cu cea care va fi desemnata castigatoare se va incheia un acord cadru cu o durata de patru ani", au declarat luni pentru NewsIn reprezentantii companiei.


Transgazintentioneaza sa achizitioneze 200 astfel de instalatii, urmand sa achite acest contract din surse proprii.


Transportatorul national de gaze Transgaz este detinut de statul roman: Ministerul Economiei detine 73,5% din capitalul social al Transgaz, Fondul Proprietatea aproximativ 15%, iar restul de 11,5% reprezinta actiunile libere (free-float), care se tranzactioneaza la BVB. Compania Transgaz este listata la categoria I a BVB, cu simbolul TGN. 


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 974 ori