Vezi unde petrece Pastele presedintele Basescu

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 00:45
1325 citiri
Vezi unde petrece Pastele presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu este asteptat sa participe, vineri seara, la Constanta, la ceremonia de plecare a fregatei "Regele Ferdinand" in operatia NATO "Unified Protector", iar potrivit unor surse locale seful statului ar urma sa ramana pe litoral pentru a petrece Pastele, potrivit Mediafax. 

Ceremonia militara prilejuita de plecarea fregatei "Regele Ferdinand" in operatia NATO "Unified Protector" va avea loc, vineri seara, in Portul Constanta, in prezenta ministrului Apararii, Gabriel Oprea, iar potrivit unor surse locale la eveniment este asteptat sa participe si presedintele Traian Basescu.

Fregata, comandata de comandorul Mihai Panait, va avea la bord pentru aceasta misiune un echipaj alcatuit din 205 marinari si va executa misiuni de impunere a embargoului asupra Libiei, in Marea Mediterana.

Conform surselor locale, seful statului ar urma sa ramana la Constanta pentru a petrece Pastele.

Anul trecut, de Pasti, presedintele Traian Basescu s-a aflat, alaturi de sotia sa si de fiica cea mica, Elena, la Miercurea Ciuc, unde a asistat la slujba de Inviere oficiata la Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa "Sfantul Nicolae" din municipiu.

Presedintele Traian Basescu a spus ca a mers la Miercurea Ciuc pentru ca a apreciat ca romanii trebuie sa fie incurajati si trebuie sa simta solidaritatea. 

#traian basescu, #paste, #fregata regele ferdinand, #libia , #stiri Traian Basescu