Traian Basescu: Cresterea Romaniei e afectata de indecizia zonei euro

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 09:09
1610 citiri
Traian Basescu: Cresterea Romaniei e afectata de indecizia zonei euro

Romania, o tara care si-a luat la timp masuri de austeritate, are cresterea economica pusa sub semnul intrebarii datorita intarzierilor uriase in deciziile celor din zona euro, a declarat presedintele Traian Basescu.

"Vedem cat de grav ne afecteaza intamaplari din zona euro. Nu am ajuns noi sa dam cu piatra in zona euro, dar, conjunctural, de aceasta data, desi Romania a luat masuri pe care romanii le-au suportat extrem de greu in 2010, suntem in dificultate datorita unor state din zona euro", a explicat seful statului.

Seful statului a mentionat ca este o situatie in care el crede ca "trebuie sa ne aparam si sa spunem lucrurile deschis".

"Fac un apel si la presa. Chiar daca pasiunea e sa decredibilizam cat se poate acest guvern sau aceasta putere, poate puteti trece peste asta sa observati realitatile - o tara care si-a luat la timp masuri de austeritate are cresterea economica pusa sub semnul intrebarii datorita intarzierilor uriase in deciziile celor din zona euro. Se supara, nu se supara, acesta este adevarul", a spus Traian Basescu.

#Basescu indecizii zona euro, #masur de austeritate, #Traian Basescu crestere economica , #stiri Traian Basescu