Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Basescu: Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice

Basescu: Romania e astazi printre cele mai solide tari din UE in privinta stabilitatii macroeconomice


Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American (AMRO), ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica.

Potrivit unui comunicat de presa remis, joi, agentiei Mediafax, in cadrul discutiilor, presedintele Traian Basescu a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeconomica.

La randul lor, reprezentantii Consiliului de Afaceri Romano-American i-au multumit presedintelui Traian Basescu pentru deschiderea de care se bucura in tara noastra.

Reprezentantii comunitatii americane de afaceri au evidentiat faptul ca isi doresc mai multa predictibilitate si transparenta din partea administratiei romanesti, conditii absolut necesare pentru ca antreprenorii sa poata face planuri de investitii pe termen lung.

Traian Basescu le-a multumit reprezentantilor antreprenorilor americani pentru contributia pozitiva pe care o au in ceea ce priveste echilibrarea balantei comerciale a Romaniei.

De asemenea, presedintele a afirmat ca Acordul preventiv cu Fondul Monetar International care urmeaza a fi semnat are rolul de a contribui la credibilitatea externa a Romaniei si la continuarea reformelor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 799 ori
Citeste mai multe despreromania macroeconomie basescu economie