Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Topului National al Firmelor Private din Romania va fi anuntat vineri

Topului National al Firmelor Private din Romania va fi anuntat vineri
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) organizeaza in data de 06 noiembrie 2013 la Ateneul Roman cea de a XXI-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania - TOP 2012.

"Topul National al Firmelor Private din Romania" este un eveniment deosebit de important pentru mediul de afaceri, asigurand recunoasterea meritelor intreprinzatorilor si promovarea celor mai performante intreprinderi, transpunand bunele practici internationale in domeniu, avand o traditie indelungata (20 editii) si fiind recunoscut la nivel european si international (de catre Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - UEAPME si de catre Asociatia Mondiala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - WASME).

In fiecare an se realizeaza urmatoarele topuri:

-Clasamente Generale la nivel national (pe categorii: micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) in functie de productivitate (CA), profit brut (PB), cifra de afaceri (CA) si performanta globala (IPGA);
-Clasamentul National pe domenii de activitate - cod CAEN (micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate);
-Clasamentul Regional (micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) in functie de productivitate (CA), profit brut (PB), cifra de afaceri (CA) si performanta globala (IPGA).

Ca noutate, in acest an vor fi premiate toate firmele participante care ocupa unul dintre cele 3 locuri din clasamentele realizate de CNIPMMR.

Se vor acorda mai multe categorii de premii pentru performante calitative si /sau cantitative deosebite, printre care:
-Premiile din partea Asociatiei Mondiale a IMM-urilor - WASME;
-Premiile din partea Uniunii Europene a Artizanatului si a IMM-urilor (UEAPME);
-Premiile Speciale la nivel national;
-Premiile pentru excelenta in afaceri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2672 ori