Pe masa Consiliului Fiscal NU a ajuns proiectul ce prevede cresterea contributiilor pentru angajati

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 17:40
3191 citiri
Pe masa Consiliului Fiscal NU a ajuns proiectul ce prevede cresterea contributiilor pentru angajati
Foto: Arhiva Ziare.com

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, a explicat, miercuri, ca proiectul ce prevede cresterea contributiilor sociale si de sanatate pentru angajati nu a fost trimis la forul pe care il conduce. In schimb, el a precizat ca au existat niste discutii informale legate de modificarea Codului Fiscal.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Ionut Dumitru a spus ca, oficial, Consiliul Fiscal nu a primit o solicitare de la Ministerul Finantelor ca sa-si exprime opinia despre un anumit proiect, asa cum se vehiculase in presa.

Insa au existat discutii informale legate de modificarea Codului Fiscal, in sensul simplificarii modului de taxare. Dar nici vorba de cifre exacte sau procente.

El a mentionat ca reprezentantii Ministerului Finantelor l-au anuntat ca va exista la un moment dat un proiect in acest sens, insa momentan nu a primit nimic.

Cat despre ideea de a creste contributiile pentru angajati si cele pentru angajatori sa fie eliminate aproape total, Ionut Dumitru a ...citeste mai departe despre "Pe masa Consiliului Fiscal NU a ajuns proiectul ce prevede cresterea contributiilor pentru angajati" pe Ziare.com

#Consiliu Fiscal proiect impozite salarii, #Consiliu Fiscal impozite salarii, #impozite salarii , #Stiri Taxe si impozite