Loteria Bonurilor Fiscale ia startul de Paste: Ce premii vor fi date

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 13:36
2100 citiri
Loteria Bonurilor Fiscale ia startul de Paste: Ce premii vor fi date

Loteria Bonurilor Fiscale este cu un pas mai aproape de realitate, avand in vedere ca Ministerul Finantelor Publice (MFP) a propus spre dezbatere un proiect de ordonanta pe aceasta tema.

Institutia intentioneaza organizarea Loteriei Bonurilor Fiscale incepand cu 13 aprilie 2015 (a doua zi de Paste), cand se va programa prima extragere ocazionala, avand un fond de premiere de un milion de lei.

"Principalul scop al proiectului este diminuarea evaziunii fiscale prin impulsionarea conformarii voluntare, prin oferirea de stimulente actorilor economici pentru a se comporta 'corect' si pentru a creste gradul de responsabilitate civica. Diminuarea evaziunii fiscale va crea spatiul fiscal care va permite alocarea de resurse financiare suplimentare pentru domenii precum invatamantul si sanatatea", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul MFP.

Cum vor decurge extragerile?

In cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale se vor extrage doua valori, respectiv:

un numar din intervalul ...citeste mai departe despre "Loteria Bonurilor Fiscale ia startul de Paste: Ce premii vor fi date" pe Ziare.com

#Loterie bonuri fiscale, #premii Loterie bonuri fiscale, #premii Loterie fiscala Guvern, #Loterie fiscala Guvern , #Stiri Taxe si impozite