FMI atrage atentia: Taierile de taxe propuse prin noul proiect de Cod Fiscal trebuie analizate cu grija

Luni, 23 Februarie 2015, ora 18:30
1478 citiri
FMI atrage atentia: Taierile de taxe propuse prin noul proiect de Cod Fiscal trebuie analizate cu grija

Masurile de relaxare fiscala incluse in noul proiect de Cod Fiscal trebuie analizate cu grija, pentru o mai buna intelegere a modului in care pot fi atinse tintele de deficit fiscal ale Romaniei, au comunicat reprezentantii Fondului Monetar International (FMI).

"Taierile de taxe propuse vor trebui analizate cu grija pentru o mai buna intelegere a modalitatii in care pot fi atinse obiectivele de deficit fiscal. FMI este pregatit sa discute propunerile cu Guvernul", a declarat un purtator de cuvant al FMI, raspunzand unei intrebari pe tema masurilor incluse in proiectul de Cod Fiscal si daca acestea ar putea periclita acordul de imprumut dintre Romania si FMI.

Proiectul noului Cod Fiscal, prezentat miercurea trecuta de Guvern, include, printre altele, reducerea, incepand cu anul viitor, a TVA cu patru puncte procentuale, de la 24% la 20%, nivelul TVA pentru carne, peste, legume si fructe produse alimentare de baza urmand sa scada la 9%, reducerea, tot de anul viitor, a accizelor la ...citeste mai departe despre "FMI atrage atentia: Taierile de taxe propuse prin noul proiect de Cod Fiscal trebuie analizate cu grija" pe Ziare.com

#nou Cod Fiscal, #FMI taieri taxe cod fiscal nou, #FMI nou cod fiscal , #Stiri Taxe si impozite