Fiscul taie si spanzura, iar apoi isi anuleaza deciziile. Avocati: E o anomalie

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 09:01
1128 citiri
Fiscul taie si spanzura, iar apoi isi anuleaza deciziile. Avocati: E o anomalie

Mii de copii din Curtea de Arges si din Alba care au alocatiile pe card au primit instiintari de plata de la Fisc prin care au fost anuntati ca au de achitat contributii la stat. Dar ce prevede, de fapt, legea?

"Am primit mai multe sesizari de la mamele din cadrul asociatiei mele care m-au sunat disperate ca nu stiu ce sa faca. Iar eu, stupefiata fiind de ceea ce mi s-a relatat, primul sfat pe care l-am dat a fost ca ele sa nu plateasca nimic. Prin urmare, m-am intalnit cu acestea si am vazut plicurile.

Intr-adevar, copiii au de plata pe anul 2012 suma de 468 de lei. Mentionez ca ulterior am aflat ca numai copiii care au alocatiile pe card au primit aceste instiintari", a declarat presedintele Asociatiei Cultural Crestine "Aripi de inger" din judetul Arges.

Alocatiile a 11.000 de copii, impozitate - Ponta vrea ca vinovatii sa fie pedepsiti

Potrivit acesteia, este vorba despre instiintari de plata pentru anul 2012, iar copiii sunt impozitati pentru un venit de 8.400 de lei, ...citeste mai departe despre "Fiscul taie si spanzura, iar apoi isi anuleaza deciziile. Avocati: E o anomalie" pe Ziare.com

#impozite alocatii copii, #taxare alocatii copii , #Stiri Taxe si impozite