ANAF: O companie care face sondaje a fraudat statul cu 8,3 milioane de lei, printr-o retea de firme-fantoma

Joi, 05 Mai 2016, ora 14:44
1090 citiri
ANAF: O companie care face sondaje a fraudat statul cu 8,3 milioane de lei, printr-o retea de firme-fantoma
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania de cercetare de piata Brennan Research & Consultant si alte sapte firme au fraudat statul cu 8,3 milioane de lei, fiind asociate intr-un lant de tranzactionare pentru a se sustrage de la plata taxelor si impozitelor, a anuntat joi Directia Generala Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF.

Din cele sapte firme, sase erau furnizori directi ai companiei de cercetare de piata si de sondare a opiniei publice, informeaza News.ro.

Brennan Research & Consultant a desfasurat activitati de colectare date, marketing, studiul pietei, promovarea pe piete existente sau noi pentru beneficiari din diverse domenii de activitate, precum retail, financiar-bancar sau telefonie mobila.

Achizitiile inregistrate de Brennan Research & Consultant de la cei sase furnizori directi nu au fost efectuate in realitate, iar facturile au fost folosite de catre reprezentantul legal al societatii in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale, se arata intr-un comunicat al ANAF.

Directia ...citeste mai departe despre "ANAF: O companie care face sondaje a fraudat statul cu 8,3 milioane de lei, printr-o retea de firme-fantoma" pe Ziare.com

#ANAF fraude companie cercetare piata, #Brenan firma consultanta fraude ANAF , #Stiri Taxe si impozite