Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ai loc de parcare in Bucuresti? Mai ai o grija pe cap: Amenzi de sute de lei pentru o hartie

Ai loc de parcare in Bucuresti? Mai ai o grija pe cap: Amenzi de sute de lei pentru o hartie

Locuitorii Capitalei care au loc de parcare mai au o grija pe cap. Din 2016, pe langa plata taxei, sunt nevoiti sa depuna anual o declaratie de impunere la autoritatile locale, daca nu vor sa se trezeasca cu amenzi de sute de lei.

Decizia a fost luata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, prin Hotararea 218/2015.

Contractul pentru inchirierea locului de parcare se reinnoieste automat, odata cu plata taxei, care trebuie efectuata pana la 31 martie a anului in curs.

Insa pe langa achitarea birului, bucurestenii mai sunt nevoiti sa depuna o declaratie, regasita la anexa 2.4. a HCGMB nr 218/2015, pana la 31 ianuarie, care se numeste "Declaratie de impunere privind stabilirea taxei pentru utilizarea locurilor publice".

In caz contrar, autoritatile pot aplica amenzi care sunt cuprinse intre 70 de lei si cateva sute de lei.

Bucurestenii sunt nemultumiti

Ziare.com a incercat sa ia legatura cu departamentele de profil din fiecare sector al Capitalei, pentru a ...citeste mai departe despre "Ai loc de parcare in Bucuresti? Mai ai o grija pe cap: Amenzi de sute de lei pentru o hartie" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2057 ori