Super case pentru cei mai tari CEO: vezi unde locuiesc "vedetele" corporate

Luni, 18 Iulie 2011, ora 18:17
3962 citiri
Super case pentru cei mai tari CEO: vezi unde locuiesc "vedetele" corporate

Bill Gates, Steve Jobs sau Larry Ellison sunt nume cu greutate in industria tehnologiei mondiale. Pentru ca averea le-o permite, s-au asigurat ca isi petrec timpul in care nu pun la cale urmatorul produs uimitor pentru public, intr-un mod grandios: vile scumpe, terenuri impresionante, piscine si alte "mici detalii" pentru rasfatul personal. 

Mark Zuckerberg, CEO Facebook

Mark Zuckerberg si-a cumparat in luna mai 2011 o casa in Palo Alto.

Desi a incercat sa pastreze secreta adresa, cateva detalii au scapat si au ajuns in mainile presei: casa CEO-ului Facebook are cinci dormitoare, cinc bai si o piscina, valorand in jur de 7 milioane de dolari.

Michael Dell, CEO Dell

Michael Dell traieste intr-o resedinta construita in 1997, in plin boom tech, cu o valoare estimata de 18,5 milioane de dolari, potrivit CNBC.

Casa are 3.065 metri patrati, are 8 dormitoare, 8 bai, 13 bai de serviciu, piscina interioara si exterioara, dar si o sala de conferinte, iar terenul ocupa 80.937 de metri patrati in Texas.

Steve Jobs, CEO Apple

Steve Jobs traieste in California de Nord si isi petrece timpul liber impreuna cu familia intr-o vila de 527,5 metri patrati din Palo Alto, cu o valoare estimata de 2,6 milioane de dolari.

Construita in 1920, proprietatea se afla pe un teren de  aproximativ 2.000 de metri patrati si are 7 dormitoare, 4 bai si o baie de serviciu.

Bill Gates, Ex-CEO Microsoft

Bill Gates, cel mai bogat om din America, are  in proprietate o casa in valoare de 122,4 milioane de dolari.

Imobilul detinut de Gates  se afla in Washington si are o suprafata de 4.550 de metri patrati, in care sunt incluse 8 dormitoare, 25 de bai si 6 bucatarii.

Printre incaperi se numara si o camera de zi de 92 de metri patrati, o piscina cu muzica sub apa si o biblioteca secreta.

Larry Ellison, CEO Oracle

Larry Ellison, CEO Oracle este proprietarul a 6 imobile cu o valoare totala de 6,4 milioane de dolari, inclusiv una in San Francisco pe care a cumparat-o in 1988 cu 3,9 milioane de dolari.

Aici, pe langa cele 5 dormitoare si cei aproximativ 930 de metri patrati de spatiu locuibil, casa ofera o panorama uimitoare a San Francisco Bay, facand din sufrageria lui Ellison locul ideal pentru a privi Cupa Americana de yachting din 2013.

Oprah Winfrey, CEO Harpo Productions

Oprah Winfrey, CEO Harpo Productions si vedeta de suflet a americanilor si-a cumparat casa in 2001, in California si a denumit-o “Taramul Promisiunilor”.

Valoarea casei este estimata a fi intre 50 de milioane si 55 de milioane de dolari, la care se adauga si banii investiti pentru renovari.

Imobilul are 2,136 metri patrati, vedere atat la ocean cat si la munte, 10 seminee, iar peisajul este plin de trandafiri hibrid, conceputi de un specialist care a petrecut 5 ani de zile pentru a ajunge la rezultatul asteptat.

#case ceo, #ceo, #larry ellison, #steve jobs, #super case, #vedete , #stiri Steve Jobs