Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reabilitarea Centrului Istoric reincepe saptamana viitoare, lucrarile preluate de Apolodor

Reabilitarea Centrului Istoric reincepe saptamana viitoare, lucrarile preluate de Apolodor

Reabilitarea Centrului Istoric reincepe saptamana viitoare, lucrarile fiind preluate de firma Apolodor, dupa ce aceasta a castigat licitatia privind punerea in siguranta a lucrarilor, a declarat, duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, precizeaza Mediafax.

Lucrarile au fost oprite in urma rezilierii contractului cu firma Sedesa, in septembrie 2009.

Edilul general a spus ca intentioneaza ca, pana la sfarsitul anului 2010, sa finalizeze toate cele 16 strazi (utilitatile, mobilierul stradal si iluminatul public).


In paralel, Sorin Oprescu va incepe discutiile cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru a crea cadrul legal necesar reconsolidarii fatadelor cladirilor din zona.


Lucrarile de reabilitare a infrastructurii subterane din zona pilot a Centrului Istoric au fost incepute de Primaria Capitalei in decembrie 2006.


Lucrarile de refacere a infrastructurii zonei pilot A din Centrul Istoric au fost intarziate dupa ce, in timpul sapaturilor, au fost descoperite vestigii arheologice.


Sorin Oprescu declara la sfarsitul lunii octombrie ca a reziliat contractul cu firma spaniola Sedesa, care se ocupa de refacerea Centrului Istoric, din cauza nerespectarii termenelor prevazute.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2379 ori