Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul magazin din Bucuresti cu marfuri confiscate

Primul magazin din Bucuresti cu marfuri confiscate

Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti va deschide luni primul magazin de bunuri confiscate din Capitala, produsele fiind destinate atat persoanelor fizice, cat si firmelor, a anuntat vineri Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), anunta Mediafax.

"Incasarile din valorificarea bunurilor confiscate au crescut cu 13% in primele 10 luni ale anului 2010 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. Acest fapt se datoreaza, pe de o parte, intensificarii activitatilor de control ale ANAF si ale structurilor subordonate - Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor, iar pe de alta parte se datoreaza unei mai bune organizari a activitatii de valorificare.

Speram ca, odata cu deschiderea in Capitala a acestui prim magazin ANAF de vanzare a marfurilor confiscate, incasarile din valorificarea acestor bunuri vor creste semnificativ", a declarat intr-un comunicat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Costurile pentru amenajarea magazinului, situat pe strada Mariuca nr. 14, intr-un fost sediu al Administratiei Finantelor Publice sector 4, s-au ridicat la circa 15.000 lei.

ANAF a incasat 35,2 milioane lei in primele zece luni la nivel national din valorificarea bunurilor confiscate, abandonate sau alte sume platite odata cu confiscarea.

Institutia dispune in prezent de 21 magazine de valorificare proprii in toata tara.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1185 ori
Citeste mai multe despremagazin anaf marfuri confiscate