Cele mai descarcate aplicatii din AppStore

Marti, 06 Martie 2012, ora 08:16
2662 citiri
Cele mai descarcate aplicatii din AppStore

Apple a anuntat in acest weekend ca a atins un nou record de descarcari din AppStore - 25 de miliarde. Care sunt totusi cele mai descarcate aplicatii?

Cel care a descarcat aplicatia cu numarul 25 de miliarde a primit si un premiu din partea companiei - un voucher de 10.000 de dolari pe care ii poate folosi in magazinele online ale companiei.

Iata cele mai descarcate aplicatii platite din AppStore.

1. WhatsApp Messenger

WhatsApp este o aplicatie destinata smartphone, disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru Android, BlackBerry si Nokia. Aceasta iti aduce mesajele de la prieteni si familie in prim plan si iti permite sa comunici cu acestia prin mesaje, poze sau video.

Agenda ta este scanata pentru a te conecta cu cei din lista de contacte, fara a fi nevoit sa ii adaugi pe fiecare manual.

Pret: 0,73 euro

2. Fruit Ninja

Pe locul doi in randul celor mai descarcate aplicatii se afla jocul Fruit Ninja. Jocul iti permite sa "tai" fructele care apar pe ecran, dar pentru a reusi sa ajungi la un scor mare, trebuie sa ai grija sa nu te atingi de bombe.

Pret: 0,79 euro

3. Prince of Persia

Varianta pentru telefon a celebrului joc Prince of Persia a fost lansata in urma cu cateva zile si deja a ajuns pe locul 3 in topul celor mai descarcate aplicatii pentru produse Apple.

Jocul nu aduce nimic nou fata de versiunea clasica pentru PC a aceluiasi titlu in ceea ce priveste povestea, dar vine cu efecte grafice imbunatatite.

Pret: 1,59 euro

4. Camera+

Aplicatia pentru camera foto este una dintre cele mai bune software-uri disponibile. Camera+ promite sa te transforme intr-un impatimit al fotografiilor intr-un mod amuzant si inovativ.

Software-ul te ajuta sa faci fotografii frumoase, la unghiuri corecte si cu lumina potrivita. De asemenea, iti permite sa tai fotografiile asa cum iti doresti, sa adaugi efecte sau notatii si sa le imparti cu prietenii pe Facebook, Twitter sau Flickr.

Pret: 0,79 euro

5. Angry Birds

Celebrul joc al Rovio, Angry Birds, este pe locul 5 in topul celor mai descarcate aplicatii platite ale Apple. Aceasta este numarul 1 in topul aplicatiilor de iPhone intr-un numar foarte mare de tari, inclusiv in Romania.

Pret:0,79 euro

#aplicatii Apple, #aplicatii AppStore, #cele mai descarcate aplicatii , #Software telefoane