Facebook, in contractele prenuptiale: N-ai voie sa postezi nimic dupa despartire

Luni, 23 Iunie 2014, ora 10:35
3652 citiri
Facebook, in contractele prenuptiale: N-ai voie sa postezi nimic dupa despartire

Contractele prenuptiale evolueaza si au ajuns sa includa clauze privind retelele de socializare, care protejeaza cuplurile casatorite, dar si fostii soti, de un dezastru pe Internet.

"Cand ai aceasta clauza pentru social media fiecare parte e de acord sa nu posteze, sa nu puna pe Twitter sau pe alte canale continut sau imagini pozitive, negative, insultatoare, jenante sau amabile despre celalalt", spune avocatul Ann Margaret Carrozza, scrie Fox News.

Fiecare parte poate veni cu idei pentru contractul prenuptial, dar Carrozza recomanda ca acesta sa cuprinda cat mai multe specificatii, chiar si introducerea postarilor online care ar putea fi considerate pozitive.

"Pentru ca vrem sa ne protejam impotriva cuiva care se poate apara spunand 'of, credeam ca arati bine in fotografia aceea, de aceea am postat acea poza', asa ca eu incerc sa largesc aria de cuprindere a clauzei astfel incat ...citeste mai departe despre "Facebook, in contractele prenuptiale: N-ai voie sa postezi nimic dupa despartire" pe Ziare.com

#SUA contract prenuptial Facebook, #contract prenuptial clauze social media, #prenuptial clauze postari poze , #Stiri Social Media