Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bitdefender ofera software gratuit utilizatorilor LinkedIn

Bitdefender ofera software gratuit utilizatorilor LinkedIn


Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, va oferi membrilor LinkedIn acces gratuit la software-ul sau de securitate prin LinkedIn Safety Center.

Centrul de Securitate al LinkedIn este conceput sa furnizeze celor peste 225 de milioane de membri ai retelei instumentele si informatiile necesare pentru protectia identitatii si a datelor personale pe internet.

"Business-urile si profesionistii reprezinta tinte valoroase pentru criminalii informatici care urmaresc furtul de identitate, fraudele bancare sau alte tipuri de escrocherii cibernetice. Noi dezvoltam de mai bine de 10 ani tehnologii inovatoare si strategii de combatere a acestor atacuri si suntem dornici sa ajutam in lupta impotriva atacatorilor", a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Prin intermediul Centrului de Securitate al LinkedIn, Bitdefender furnizeaza companiilor mici si profesionistilor protectie completa impotriva virusilor, a phishing-ului si a altor amenintari online, printr-o sesiune de testare gratuita, de trei luni, a doua produse importante din portofoliu.

In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aproximativ 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1588 ori