Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vladescu a cerut demisia secretarului de stat Adrian Radulescu

Vladescu a cerut demisia secretarului de stat Adrian Radulescu

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Adrian Radulescu a declarat joi, la un seminar, ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, i-a cerut demisia intr-o intalnire pe care au avut-o anterior cu sindicatele din agricultura, pe motiv ca a blocat fondurile catre fermieri.

Sebastian Vladescu a declarat dupa intalnirea pe care a avut-o cu reprezentantii sindicatelor din agricultura si din Ministerul Agriculturii ca pana vineri va debloca platile pe cap de animal, restante din 2009.

Radulescu a afirmat ca ministrul Finantelor l-a gasit pe el vinovat pentru blocarea acestor bani si ca i-a cerut demisia in cadrul intalnirii avute la Ministerul Agriculturii.

"Vladescu ne-a reprosat ca nu i-am cerut, iar eu i-am explicat ca nu am cerut deschiderea creditarii, pentru ca s-a terminat plafonul de subventii pe trimestrul al doilea si i-am cerut majorarea acestuia din diminuarea plafoanelor pe trimestrele trei si aptru", a spus Radulescu.

El a adaugat ca unul dintre reprosurile lui Vladescu este si faptul ca primesc subventii ferme care nu mai au animale de cativa ani.

"Una din probleme o reprezinta subventia pe cap de vaca, pentru ca mi s-a reprosat ca sunt acordate subventii pentru 4.280 de ferme care nu mai au vaci", a precizat secretarul de stat in MADR.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1253 ori
Citeste mai multe desprevladescu secretar stat adrian radulescu demisie