Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi


Guvernul a trecut 11 spitale din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern.

Astfel, in subordinea Ministerului Transporturilor au fost trecute Spitalul Clinic Cai Ferate Oradea, Spitalul Clinic Cai Ferate Timisoara, Spitalul Clinic Cai Ferate Constanta, Spitalul Clinic Cai Ferate Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Cai Ferate Craiova, Spitalul Clinic Cai Ferate Iasi, Spitalul General Cai Ferate Brasov, Spitalul General Cai Ferate Galati, Spitalul General Cai Ferate Ploiesti, Spitalul General Cai Ferate Sibiu si Spitalul General Cai Ferate Drobeta Turnu-Severin, conform Mediafax.

Transferul este argumentat si prin faptul ca lipsirea personalului cu atributii in domeniul sigurantei transporturilor de posibilitatea efecutarii la termen a examinarilor medicale si psihologice ar duce la un blocaj al activitatii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1659 ori
Citeste mai multe despreguvern spitale transporturi spitale