Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul gafeaza in Legea Bugetului: CNAS a fost desfiintata din greseala

Guvernul gafeaza in Legea Bugetului: CNAS a fost desfiintata din greseala


Guvernul a comis o gafa in Legea Bugetului si a publicat in proiectul Ministerului Sanatatii, un pasaj care impunea desfiintarea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si, implicit, o schimbare majora a sistemului de sanatate.

In paragraful respectiv, se mentioneaza redefinirea pachetului de servicii medicale de baza, care va fi asigurat din bugetul de stat si acordat pentru toata populatia, indiferent de calitatea de asigurat sau neasigurat, conform Hotnews.ro.

Reprezentantii Ministerului Sanatatii sustin ca este vorba doar despre o eroare si ca a fost transmisa mai departe, catre Ministerul Finantelor Publice, o solicitare pentru corectarea pasajului gresit.

Oficialii Ministerului Sanatatii ar mai fi explicat ca frazele au fost copiate din programul de guvernare al USL si au ajuns in proiectul de lege din cauza unei erori, conform Realitatea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1652 ori