Miza producatorilor de telefoane: suprematia 4G

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 11:42
1428 citiri
Miza producatorilor de telefoane: suprematia 4G

La inceputul lui 2011 producatorii de telefonie mobila sustin ca au realizat cel mai bun smartphone cu tehnologie 4G. In timp ce Motorola promoveaza Atrix 4, Sony Ericsson a lansat Xperia arc iar Samsung se lauda cu Infuse 4G.

Samsung Infuse 4G are un ecran Super Amoled Plus, 4,5 inchi si doua camere foto de 8 megapixeli in spate si una de 1,3 timp in fata. In ceea ce priveste sistemul de operare, Samsung Infuse 4G functioneaza cu Android 2.2.

La Consumer Electronics Show din Las Vegas, Motorola promoveaza Atrix 4. Gadgetul are 16 GB memorie interna si poate fi extinsa pana la 48 GB printr-un slot de card microSD. Display-ul are 4 inchi marime si rezolutie in format qHD.

Ca sistem de operare acesta are Android 2.2, dar este de asteptat ca in viitorul apropiat sa fie upgradat la 2.3. Va avea ca interfata Motorola, Motoblur, la care se poate atasa si o tastatura full-qwerty si un ecran. In plus, Atrix 4 are porturi pentru "a-ti construi propriul laptop".

Browserul sau suporta destul de usor Flash 10.1.

Sony Ericsson si-a facut debutul la CES 2011 cu "Xperia arc", un gadget cu sistem de operare Android 2.3, ecran multi-touch de 4,2 inchi si camera foto de 8,1 megapixeli insotita de o functie de filmare HD.

Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
În urmă cu două luni, Motorola a postat un teaser pentru Moto X50 Ultra, un smartphone dezvoltat în parteneriat cu Formula 1. Compania a abordat, în special, funcționalitățile AI ale noului...
#4g, #motorola, #samsung, #sony ericsson, #xperia , #stiri Samsung