Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rosia Montana. "Structuri eco-anarhiste" au incercat deturnarea protestelelor - SRI

Rosia Montana. "Structuri eco-anarhiste" au incercat deturnarea protestelelor - SRI


Directorul SRI, George Maior, a declarat, luni, dupa discutiile din comisia parlamentara de control, ca in cazul protestelor legate de subiectul Rosia Montana au fost tentative ale unor "structuri extremiste eco-anarhiste" de a deturna si exploata protestele.

Maior a declarat ca SRI a acordat atentie actiunilor interesate menite sa influenteze actul decizional in cazul Rosia Montana.

El a precizat ca au fost realizate peste 500 de informari din ianuarie 1999 pana in septembrie 2013 care au fost remise celor peste 120 de persoane care s-au aflat in functii pe parcursul acestor ani.

Seful SRI a precizat ca serviciul a avut in vedere inclusiv asupra demersurilor unor structuri "eco-anarhiste" in scopul de a deturna caracterul protestelor pe subiectul Rosia Montana.

"SRI a acordat atentie actiunilor interesate menite sa influenteze actul decizional, precum si tentativelor unor structuri extremiste eco-anarhiste de a exploata sau de a deturna miscarile protestare, de altfel legitime", a declarat Maior.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1080 ori