Clientii RCS&RDS primesc gratuit acces la internet pe mobil

Marti, 02 August 2011, ora 11:58
2023 citiri
Clientii RCS&RDS primesc gratuit acces la internet pe mobil

Unul dintre cei mai mari operatori de telecom de pe piata locala, RCS&RDS, le va oferi tuturor abonatilor la serviciile de internet fix prin fibra optica - cele mai scumpe din oferta operatorului - posibilitatea de a intra fara alte costuri pe internet si de pe telefonul mobil, anunta Mediafax.

RCS&RDS le oferea deja abonatilor la serviciile de internet fix (cablu sau fibra optica) acces gratuit la web prin reteaua nationala de hotspot-uri Wi-Fi.

De asemenea, abonatii la cel mai scump net prin fibra optica aveau acces si la servicii de net mobil gratuite prin modemuri USB oferite de RCS&RDS in custodie fara niciun cost suplimentar.

"De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi gratuit internet mobil pe telefon.

Internetul mobil gratuit Digi Net Mobil Asociat are o viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil sunt Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2", potrivit unui anunt transmis de RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de internet fix din Romania.

#rcs rds, #utv, #om afaceri, #achizitia rcs rds, #cumparare rcs rds , #stiri Rcs-Rds