Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen pastreaza actele aditionale acceptate tacit de clienti

Raiffeisen pastreaza actele aditionale acceptate tacit de clienti

Raiffeisen Bank nu va denunta actele aditionale la contractele de credit, care au intrat in vigoare in septembrie 2010, considerand ca o astfel de decizie ofera un tratament egal pentru toti clientii.

Potrivit Legii 288 de modificare a OUG 50/2010, actele aditionale semnate de clienti raman in vigoare. Clientii pot alege sa notifice ei banca in 60 de zile (pana la 3 martie), daca doresc sa denunte actele aditionale in vigoare, se arata intr-un comunicat Raiffeisen Bank.

"Noi am comunicat clientilor ca nu e nevoie sa vina la banca sa semneze actele aditionale, pentru a beneficia de prevederile OUG 50, in consecinta corect este sa mentinem aceste prevederi in vigoare pentru toti clientii nostri, indiferent ca au semnat sau nu. In plus, consideram calculul dobanzii legat de un indicator cum este Euribor sau Robor, un calcul transparent si mai usor de urmarit de client", a spus Radu Topliceanu, Director executiv Aria Clienti Persoane Fizice Raiffeisen Bank.

Vezi continuarea stirii pe ziare.comTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1477 ori