Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Expertul in publicitate online, Brad Geddes, in Romania la SEM Days 2013

Expertul in publicitate online, Brad Geddes, in Romania la SEM Days 2013
Recunoscut la nivel international ca o autoritate in SEO, PPC si publicitate online, Brad Geddes, fondatorul Certified Knowledge si autorul celei mai avansate carti despre Google AdWords, vine in Bucuresti la SEM Days, unde va sustine workshop dedicat managerilor.

SEM Days, singurul eveniment de SEO si PPC dedicat managerilor, va reuni in perioada 18-19 septembrie, specialisti din industrie, locali si internationali, antreprenori, marketing manageri, social media & online manageri, c-level manageri.

Anul acesta sunt asteptati la eveniment 300 de manageri din companii medii si mari din Romania, alaturi de reprezentanti ai agentiilor de comunicare si publicitate. Evenimentul se va desfasura pe doua zile: prima zi este dedicata keynote-urilor si panel-urilor, iar cea de-a doua zi va cuprinde workshop-uri.

Agenda evenimentului a fost conceputa anul acesta astfel incat, lumea SEO si PPC sa devina mai accesibila managerilor si profesionistilor in marketing. De aceea, speakerii, prin temele abordate, vin cu know-how, solutii si studii de caz de actualitate. Printre titlurile din agenda se regasesc acum:

- Campanii integrate de digital marketing: SEO + Social Media + Content + PPC
- Viitorul PPC Marketingului
- Cum cresti radical rata de conversie prin SEO
- Cum planifici si masori campaniile de SEO si PPC
- Cum planifici bugetele pentru SEM si Social Media

La eveniment, alaturi de Brad Geddes, vor mai fi prezenti inca trei profesionisti de renume international: John Heffernan (Digital Marketing Sales Director, The Foundry Digital Marketing), Judith Lewis (Head of Search, Beyond) si Mariusz Pawelczyk (Sales Director CEE, Sociomantic).

Printre speakerii romani cu experienta in marketing si antreprenoriat online, se numara: Cosmin Negrescu (CEO, SEO monitor), Claudiu Murariu (PadiCode), Cristian Ignat (2Parale), Catalin Tenita (Zelist/Zelist Monitor, TreeWorks), Valentin Radu (Marketizator), Cosmin Nastasa (8team) si Elisabeta Moraru (Google Romania).

Pana pe 31 august, persoanele care se vor inscrie vor beneficia de o reducere de 16% pentru participarea la ambele zile. Mai multe informatii despre inscriere, program si vorbitori sunt disponibile pe http://www.semdays.ro/.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1140 ori