Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CSSPP a retras autorizatia fondului Aviva Pensia Max

CSSPP a retras autorizatia fondului Aviva Pensia Max

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis, la cererea Aviva Asigurari de Viata, retragerea autorizatiei si radierea din registrul institutiei a fondului de pensii facultative Aviva Pensia Max, pentru ca nu a atras niciun client. precizeaza Mediafax.

"Decizia membrilor fondatori, de incetare a existentei societatii civile particulare ce sta la baza fondului Aviva Pensia Max, a fost luata ca urmare a necolectarii de contributii la acest fond, de la data autorizarii, 29 aprilie 2009 si pana in prezent", se arata intr-un comunicat al CSSPP remis Mediafax.

Aviva Asigurari de Viata are obligatia notificarii tuturor agentilor de marketing ca le este interzisa incheierea de acte individuale de aderare pentru acest fond, se mai spune in comunicat.

Aviva Pensia Max era unul dintre cele 14 fonduri de pensii facultative autorizate de CSSPP si singurul administrat de Aviva Asigurari de Viata pe acest segment de piata.

La finele lunii mai, activele celor 13 fonduri care au comunicat cifre catre CSSPP insumau 255,86 milioane de lei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1198 ori
Citeste mai multe desprecsspp fond pensii