OTP Bank Romania a lansat trei pachete noi pentru IMM

Miercuri, 29 Iulie 2009, ora 13:34
1527 citiri
OTP Bank Romania a lansat trei pachete noi pentru IMM

OTP Bank Romania a lansat trei pachete noi de produse si servicii financiar-bancare de administrare a finantelor, pentru companiile cu o cifra de afaceri de pana la 25 milioane euro si pentru entitatile din categoria obsteasca, a anuntat, miercuri, banca, conform NewsIn.

Entitatile din categoria obsteasca cuprind fundatii, asociatii, federatii, societati comerciale apartinand organizatiilor si institutiilor politice si obstesti, asociatii de proprietari, asociatii de locatari, biserici, partidele politice si sindicate.

Pachetele au fost concepute diferit, in functie de necesitatile companiilor si volumul acestora de activitate. Astfel, pachetul Confort "asigura un confort sporit afacerilor de dimensiuni mici, dat de costurile extrem de accesibile", pachetul Electronic vizeaza clientii care cauta rapiditate in efectuarea tranzactiilor, departe de ghiseele bancii, iar pachetul Gold este destinat companiilor cu un volum mare de activitate si cu rezultate financiare insemnate.

La noile pachete de produse si servicii, OTP nu percepe comision de administrare pentru conturile curente deschise de societatile amintite si acorda dobanzi preferentiale pentru depozitele constituite, precum si dobanzi de depozit pentru lichiditatile in lei din conturile curente, a mai anuntat banca.

De asemenea, la pachetele Electronic si Gold, clientii beneficiaza de o reducere de 50% fata de tariful standard, la efectuarea ordinelor de plata prin intermediul serviciului OTPdirekt, iar cei care se incadreaza in conditiile prevazute de reglementarile interne in vigoare, pot beneficia si de o reducere de pana la 10% din comisionul standard perceput in mod obisnuit de catre banca, pentru tranzactiile efectuate prin aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Clientii din randul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) care opteaza pentru pachetele OTP Bank Romania, primesc un card Visa Business Electron, pentru care taxa de emitere si taxa anuala de administrare sunt gratuite. Cardurile sunt emise pe contul companiei care a optat pentru unul dintre pachetele OTP Bank.

Utilizatorii acestora pot fi actionari, administratori sau oricare terta persoana imputernicita de societate sa utilizeze cardul.

Cele trei pachete pot fi constituite pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire automata la data expirarii.

OTP Bank Romania este subsidiara a grupului ungar OTP Bank, care mai deruleaza operatiuni si in Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia.

#opt, #bank, #pachete, #imm, #companii , #stiri Otp Bank