Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oil Terminal, contract de 2,5 milioane euro pe an cu o firma din Singapore

Oil Terminal, contract de 2,5 milioane euro pe an cu o firma din Singapore

Oil Terminal SA Constanta a semnat, vineri, cu firma Daxin Petroleum PTE Ltd. din Singapore un contract cu o valoare anuala de 2,5 milioane euro, pentru servicii de incarcare/descarcare de motorina si biodiesel, a anuntat luni compania, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

"Valoarea estimata a contractului este de 2,5 milioane euro/an, urmand a fi derulata o cantitate de 30.000 tone/luna", se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Termenul de plata a prestatiilor efectuate este de 30 zile de la data facturarii, nefiind constituite garantii intre parti.


Oil Terminal, companie specializata in distributia titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide, are un capital social de 58,24 milioane lei, divizat in 582,4 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei.


In prezent, actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, cu o detinere de 59,62% din actiuni.


Fondul Proprietatea controleaza 10% din capitalul social. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1046 ori
Citeste mai multe despreeuro firma oil singapore terminal