Presedintele CA al Complexului Energetic Turceni a demisionat

Duminica, 06 Martie 2011, ora 23:01
1662 citiri
Presedintele CA al Complexului Energetic Turceni a demisionat

Constantin Balasoiu, in prezent director general la Complexul Energetic Craiova, a demisionat vineri, 4 martie, din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Complexului Energetic Turceni, a declarat duminica Agentiei NewsIn directorul general de la Turceni, Octavian Graure.

"Situatia nu era normala. Constantin Balasoiu era presedinte al Consiliilor de Administratie la complexurile energetice Turceni si Rovinari si la Nuclearelectrica si a aparut astfel o contradictie.

Nu exista compatibilitate pentru a cumula toate aceste functii", a declarat seful Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure.

Constantin Balasoiu fusese numit in luna octombrie a anului trecut presedinte al Consiliilor de Administratie la unii dintre cei mai mari producatori de energie de stat, Nuclearelectrica si celelalte doua complexuri energetice din Oltenia, Turceni si Rovinari.

La Complexul Energetic Craiova ocupa deja aceasta functie.

Balasoiu declara la acea data Agentiei NewsIn ca numirea sa a fost facuta prin prisma infiintarii campionului energetic Electra, pentru a usura procesul si toate actiunile care tin de infiintarea Electra.

Constantin Balasoiu a fost totodata numit administrator al Electra la inceputul lui 2010.

#complex energetic turceni, #presedinte, #demisie, #energie , #stiri Nuclearelectrica