In goana dupa cadouri: Cumparaturile de Craciun se fac prin smartphone

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 10:00
1428 citiri
In goana dupa cadouri: Cumparaturile de Craciun se fac prin smartphone

Smartphone-ul va juca un rol important anul acesta in alegerea si achizitionarea cadourilor de Craciun, potrivit unui sondaj de la Google.

Smartphone-urile devin tot mai populare, iar utilizatorii le folosesc mai ales pentru a citi pe documente electronice, a naviga pe internet si chiar pentru a face cumparaturi. Smartphone-ul va fi instrumentul de shopping numarul unu al acestor sarbatori, potrivit Webnews.

Un sondaj realizat de expertii Google revela faptul ca 40% din cautarile de cadouri pe internet prin intermediul smartphone-urilor se finalizeaza cu o achizitie. Astfel, prin intermediul smartphone-urilor se vor face o gramada de cumparaturi in acest sezon.

Peste jumatate din respondentii sondajului au raspuns ca dispozitivul le va fi de asemenea util pentru a gasi cel mai apropiat magazin de unde pot cumpara produsul dorit, in timp ce 47% va folosi telefonul mobil pentru a compara preturile.

De asemenea, 42% dintre respondentii sondajului au declarat ca vor folosi hartile si serviciile GPS pentru a-si realiza traseul de shopping.

Tinand cont de curba ascendenta a utilizarii functiilor conexe a smartphone-urilor, companiile ar putea apela intens in strategiile lor la aceste aplicatii in ceea ce priveste activitatile de e-commerce si publicitate.

#iPhone cumparaturi, #iPhone Craciun, #mobile shopping, #shopping smartphone , #Telefoane mobile