Utilizatorii Twitter pot asculta muzica sau fisiere audio pe reteaua de socializare

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 10:54
1357 citiri
Utilizatorii Twitter pot asculta muzica sau fisiere audio pe reteaua de socializare
Foto: Twitter

Utilizatorii retelei Twitter pot, incepand de joi, sa asculte instantaneu muzica sau alte fisiere audio accesand mesajele postate pe reteaua de socializare, scrie agentia France Presse.

Noua functie 'Twitter Audio Card' a fost lansata in parteneriat cu serviciul de muzica iTunes al Apple si serviciul de streaming Soundcloud, potrivit Agerpres.

'Abia incepem sa testam Audio Cardul si ne gandim sa-l facem disponibil pentru mai multi parteneri si creatori in viitor, pentru ca tot mai multi muzicieni (...) sa poata impartasi piese exclusive cu milioane de ascultatori pe Twitter', a explicat reteaua pe un blog specializat.

Twitter Audio Card poate functiona pe aparatele mobile care sunt echipate cu sistemele de operare Android sau Apple. De asemenea, va fi posibil sa se foloseasca reteaua de socializare in timp ce se asculta muzica pe Audio Card.

Lansarea acestei noi functii a fost sprijinita de grupul muzical Foo Fighters, care a postat primul anunt cu noul sau album pe Twitter prin intermediul unei astfel de legaturi. Albumul poate fi ascultat prin intermediul iTunes, printr-un singur click pe mesajul de pe contul de Twitter al grupului.

"ICYMI...This next one's the first song on our new album! Listen here http://t.co/KVfURdxooT.October 17, 2014"

DJ-ul francez David Guetta a postat pe contul sau de Twitter un mesaj ce face legatura catre un cantec al sau care poate fi ascultat prin intermediul serviciului de streaming Soundcloud.

"HOT !!! Here is the @robin_schulz remix of #Dangerous !!! I really love it. Click below to listen to the track ;) https://t.co/nSxejse9RcOctober 16, 2014"

#utilizatori twitter, #utilizatorii retelei Twitter muzica , #Stiri Mobile