Tot ce trebuie sa stii despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 11:00
1476 citiri
Tot ce trebuie sa stii despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Noul iPhone lansat marti seara, in California, face senzatie in randul pasionatilor de produse Apple, care sunt curiosi sa afle care sunt diferentele dintre cele doua variante ale acestuia, iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Cea mai vizibila deosebire dintre cele doua modele este cea legata de dimensiune. Daca iPhone 6 are o diagonala de 4,7 inchi, iPhone 6 Plus este ceva mai mare, avand o diagonala de 5,5 inchi, arata Forbes, intr-un amplu material ilustrat despre diferentele dintre cele doua variante ale smartphone-ului.

Totusi, cele doua modele difera in mai multe privinte. Daca ramanem in registrul designului, observam ca Apple a renuntat la colturile modelelor precedente, mizand de aceasta data pe o forma mai rotunjita, telefonul fiind disponibil in variantele argintiu, auriu si gri spatial. Logo-ul Apple de pe spate va fi din otel inoxidabil.

De asemenea, butonul de pornire/oprire a fost mutat pe partea ...citeste mai departe despre "Lansare Apple: Tot ce trebuie sa stii despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus (Galerie foto)" pe Ziare.com

#iPhone 6 lansare, #iPhone 6 pret, #iPhone 6 iPhone 6 Plus, #iPhone 6 Samsung , #Stiri Mobile