Apple lanseaza noua generatie de iPad-uri la jumatatea lui octombrie

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 13:17
1364 citiri
Apple lanseaza noua generatie de iPad-uri la jumatatea lui octombrie
www.forexinfo.it

Apple va lansa o noua generatie de iPad-uri la jumatatea lunii octombrie, in demersul de innoire a liniei de produse oferite clientilor sai, dupa ce la inceputul lui septembrie compania americana a scos pe piata doua noi modele de iPhone, relateaza Bloomberg.

Furnizorii Apple au inceput recent sa produca o versiune imbunatatita a produselor iPad cu ecran de 9,7 inch si iPad mini, potrivit surselor citate de Bloomberg, transmite Mediafax.

Prin lansarea unei noi generatii de tablete, Apple incearca sa creasca vanzarile de iPad-uri, care au inregistrat un declin in ultimele doua trimestre consecutive. Tablete sunt pe locul doi in topul vanzarilor produselor companiei americane, dupa iPhone-uri.

Apple nu a mai scos pe piata un model nou de tableta din luna octombrie a anului trecut, iar consumatorii s-au orientat spre smartphone-uri cu ecrane mai mari.

De asemenea, furnizorii Apple pregatesc si lansarea unui iPad cu un ecran de 12,9 inci, a carui productie va incepe in prima parte a anului viitor.

Incepand cu aceasta saptamana, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, care au fost lansate la inceputul lunii septembrie, vor fi disponibile in magazinele din Statele Unite. Apple a scos pe piata, de asemenea, un smartwatch si un nou sistem de plata in magazine direct de pe telefon.

#Apple lansare generatie iPad, #ipad apple , #Stiri Mobile