Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

KeysFin - aplicatia de verificare companii direct de pe mobil

KeysFin - aplicatia de verificare companii direct de pe mobil
KeysFin lanseaza aplicatia gratuita de verificare companii direct de pe dispozitive cu sistem Android pentru segementul B2B!

Scopul aplicatiei KeysFin este de a facilita accesul utilizatorilor la informatii despre firmele din Romania punand la dispozitia celor interesati date de baza importante despre o companiile din Romania prin accesul direct de pe smartphone.

Prin aplicatia KeysFin, utilizatorul poate accesa rapid date contact, situatii financiare, ratii financiare si informatii juridice ce sunt relevante in analizarea unuei colaborari. Datele vizualizate pot fi salvate intr-un fisier pdf., pot fi trimise pe mail sau prin SMS.

Rapoartele de companie ce contin informatii generale si financiare analizeaza situatia unei firme pe mai multe nivele reliefand astfel nivelul de risc. Analizarea potentialilor parteneri sau a portofoliului intern de clienti reduce si chiar previne riscul de frauda sau altor tipuri de probleme ce pot fi identificate din timp agregand date din mai multe surse pentru un rezultat rapid si complex.

KeysFin Mobile este o aplicatie dedicata companiilor ai caror angajati lucreaza in departamentele de SALES (verificare a potentialilor clienti), ACHIZITII (verificare a potentialilor furnizori), MARKETING (verificare a potentialilor parteneri), MANAGEMENT (verficare parteneri, concurenti, etc.). In acelasi timp, aplicatia poate fi folosita de catre orice persoana care doreste sa verifice un angajator, un furnizor de servicii in urma unei achizitii (service, etc.), un prestator de servicii pentru un proiect pe un termen mai lung.

Keysfin este singura companie de servicii de credit information din Romania ce a lansat o aplicatie disponibila gratuit pe dispozitive mobile cu sistem Android pentru verificarea rapida a companiilor locale. KeysFin este o companie ce ofera informatii de afaceri, principal furnizor de date si servicii specifice despre firmele din Romania : rapoarte de credit, servicii de monitorizare, diverse analize si studii, instrumente pentru credit risk management si frauda.

Aplicatia se poate descarca si instala gratuit cautand in Google Play Keysfin :
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.hd.keysfin .

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1918 ori