HTC One Max va fi lansat in septembrie. Ce specificatii tehnice ar putea avea

Luni, 05 August 2013, ora 11:39
2070 citiri
HTC One Max va fi lansat in septembrie. Ce specificatii tehnice ar putea avea

Un nou terminal HTC este pe cale sa fie lansat, cel mai probabil peste o luna, aproximativ in aceeasi perioada cu Samsung Galaxy Note III. Este vorba de cel mai mare model HTC One, denumit Max, al carui display este anuntat a avea 5,9 inci.

Zvonurile privind existenta unui nou smartphone bazat pe One, cel mai de succes model HTC, au aparut abia acum trei saptamani. Recent insa ele au fost intarite si de cateva imagini care au ajuns pe internet, scrie gsmarena.com, potrivit Acasa.ro.

Noul smartphone are doua difuzoare in fata, carcasa din aluminiu si o margine din policarbonat, exact ca ceilalti doi membrii ai familiei One: originalul HTC One si HTC One mini.

Din cate se pare, HTC One Max va avea un ecran de 5,9 inci, cu o rezolutie de 1080p si un chipset Snapdragon 800 cu un procesor Krait 400 quad-core de 2,3GHz. Specificatiile mai includ si un chipset Adreno 330, dar si o memorie RAM de 2GB.

Din punctul de vedere al camerei foto, zvonurile anunta varianta de 4 megapixeli cu tehnologia UltraPixel. Sistemul de operare al noului HTC One Max va fi noul Android Jelly Bean, versiunea 4.3.

#lansare HTC One Max, #display HTC One Max, #specificatii tehnice HTC Max , #Smartphone