Samsung Galaxy S6: Primele detalii si specificatii

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 09:40
7150 citiri
Samsung Galaxy S6: Primele detalii si specificatii
Foto: Tech Radar

Primele imagini si specificatii tehnice ale modelului Galaxy S6 au aparut deja in media din China, iar smartphone-ul programat pentru prezentare in februarie 2015 se anunta a fi revolutionar din mai multe puncte de vedere.

Samsung a anuntat ca va reduce productia de smartphone-uri in cursul anului urmator dar imaginile care au "transpirat" in presa arata ca inginerii producatorului din Coreea sunt decisi sa stearga proasta impresie lasata consumatorilor de modelul S5, confirma publicatia de specialitate TechRadar.

Modificari introduse rapid

Infatisarea modelului Galaxy S6 va fi clar diferita fata de a predecesorului sau, la fel cum dotarile interne ale acestuia difera fata de cele ale generatiei S5. Galaxy S6 va avea un display QHD de 5,5 inci si un procesor octa-core Exinos de 64 biti, cu o capacitate de 3 GB. Memoria interna va fi de 32 GB, indeajuns pentru a administra o mare parte din fotografiile realizate cu cele doua camere foto ale dispozitivului: una principala de 20 MP si o alta amplasata in partea frontala, pentru selfie-uri, de doar 5 MP. Lipsit de orice surpriza este sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Elemente surpriza

Deocamdata nu sunt puse la punct detaliile privind carcasa in care va fi invelit smartphone-ul, dar se pare ca producatorul coreean ia in calcul folosirea unui design nou pentru stilul carcaselor metalice probate deja pe modelele Galaxy Alpha.

Viteza de operare a gadgetului va fimult imbunatatita, noile modele de circuite CAT 10 LTE putand sa ofere o viteza de transfer de pana la 450 Mbps. Dar, cum pana in februarie mai este ceva timp, s-ar putea ca S6 sa adauge si alte elemente surpriza smartphone-ului din gama Galaxy.

#samsung Galaxy S6, #capacitate stocare Samsung galaxy s6, #prezentare oficiala Galaxy S6, #specificatii Galaxy S6 , #Modele telefoane