Alicia Keys a fost numita director artistic al BlackBerry

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 16:02
1263 citiri
Alicia Keys a fost numita director artistic al BlackBerry

Compania BlackBerry si-a prezentat joi noile modele Z10 si Q10, sperand sa se relanseze pe piata si sa intre in concurenta cu rivalii sai, dupa un an 2012 plin de deceptii.

Insa marea surpriza a serii a fost numirea cantaretei Alicia Keys in functia de director artistic, relateaza 7sur7.be.

"Ne-am transformat, ne-am definit viziunea", a spus Thorsten Heins, patronul companiei canadiene, care a si anuntat noul director artistic al grupului. Rol asumat cu mandrie de cantareata, care a vorbit despre angajarea ei totala fata de marca BlackBerry: "Voi urmari indeaproape munca dezvoltatorilor si designerilor nostri, precum si a colaboratorilor, de la domeniul creatiei pana la vanzare, pentru a explora din plin potentialul BlackBerry 10 si a incerca sa il imbunatatim cu timpul".

Desi Alicia Keys a asigurat ca este credincioasa noului ei angajator, site-ul ABC News dezvaluie un amanunt care a fost trecut sub tacere de cantareata: ea ramane mare admiratoare a Instagram, aplicatie care este deocamdata incompatibila cu BlackBerry. Insa, potrivit site-ului american de stiri, nu este singurul caz: Jessica Alba a promovat Windows Phones fara sa abandoneze Instagram, tot incompatibil cu modelul.

Alicia Keys nu va fi singura reprezentanta a muzicii in domeniu: Will.i.am are aceeasi functie la Intel, iar Lady Gaga, la Polaroid

#Blackberry Alicia Keys, #lansare BlackBerry , #BlackBerry