Valetul auto prin Valetino - un serviciu unic in Europa

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 17:25
5491 citiri
Valetul auto prin Valetino - un serviciu unic in Europa

Tocmai ai revenit dintr-o calatorie lunga cu familia si prietenii si masina este foarte murdara, dar ai prefera sa te odihnesti acasa in loc sa mergi la spalatorie? A venit momentul sa treci pe anvelope de iarna, dar te indispune gandul ca va trebui sa ingheti la vulcanizare? Se apropie data pentru revizie si, pur si simplu, nu ai chef sa petreci cateva ore bune in service? Cum ar fi daca altcineva s-ar putea ocupa in locul tau de toate situatiile descrise?!

Da! In acest moment este disponibil un serviciu unic in Europa care iti permite sa gasesti un valet auto profesionist care sa se ocupe de masina ta in timp ce tu te relaxezi sau te bucuri de viata.

Inscrie-te pe platforma Valetino pentru a avea acces la cei mai buni valeti auto! O gasesti aici https://www.valetino.ro.

Ce este aplicatia Valetino

Materializata in urma unei idei inedite care ii apartine lui Ionut Dorel Motoi, aplicatia Valetino este in acest moment unica in Europa. Ea a fost realizata in urma unui proiect care a costat peste 100.000 euro de firma SITEQ SRL, o firma cu peste 15 ani experienta in domeniul aplicatiilor software.

Accesibila de pe Android si, in curand, de pe IOS, Valetino faciliteaza posesorilor de masini gasirea unui valet auto profesionist, sigur si de incredere care sa preia vehiculul, sa se ocupe de tot ce doreste stapanul masinii, si sa o inapoieze in cele mai bune conditii.

Ce recomanda Valetino ca fiind un serviciu de incredere

Orice posesor de masina se va intreba de ce ar trebui sa aiba incredere in serviciile valetilor auto de la Valetino si ce garantii sunt ca masina va fi inapoiata in cele mai bune conditii. Iata de ce poti apela la aceste servicii fara nicio retinere:

  • Predarea masinii se realizeaza numai in baza unui proces verbal electronic din aplicatie si este insotita de fotografii relevante;
  • Masina ta va fi asigurata pe toate durata serviciilor;
  • Toti valetii auto de la Valetino sunt testati auto si special pregatiti pentru a respecta procedurile de siguranta;
  • Pentru a castiga cat mai multi clienti si a avea succes, Valetino lucreaza la cele mai inalte standarde.

Avantajele si beneficiile unui valet auto de la Valetino

Deja stii ca serviciile pe care le poti accesa cu aplicatia Valetino sunt unice in Europa si au menirea sa te ajute sa valorifici timpul intr-un mod placut. Solicitarea unui valet auto care sa petreaca timp in service, la spalatorie sau la vulcanizare ocupandu-se de masina ta iti poate aduce cateva avantaje majore:

  • Poti petrece mai mult timp cu familia, fara ca masina sa fie neglijata;
  • Valetul auto pe care l-ai chemat va face exact ceea ce ii soliciti, ca un adevarat profesionist si, probabil, mai bine decat un prieten;
  • Platesti echivalentul a trei cafele (39 de lei) si castigi cateva ore valoroase;
  • Nu mai trebuie sa ingheti sau sa te certi cu mecanicii prin service si vulcanizari;
  • Totul va fi realizat astfel incat sa fie satisfacute chiar si cele mai inalte exigente - poate chiar mai bine decat ai reusi personal.

Cum se lucreaza cu aplicatia Valetino

Aplicatia Valetino se gaseste pe o platforma gestionata de Cool Valet SRL, fiind usor de accesat. Posesorul auto va trebui sa isi faca un cont, informatiile date fiind confidentiale si salvate in deplina siguranta pentru a putea fi refolosite. Dupa crearea contului, clientul poate plasa solicitarea pe care o are (spalare masina, schimbat anvelope, reparatii service, tractare, relocare masina, etc). In aproximativ 15 minute va primi mai multe oferte de la valetii auto disponibili in acel moment, putand alege cea mai convenabila propunere.Ofertele pot sa difere in functie de locatia de unde trebuie sa se deplaseze valetul si unde trebuie sa predea masina.

Plata serviciilor se poate face in deplina siguranta online, cu cardul, sau numerar.

Masina este preluata si restituita in baza unui proces verbal insotit de fotografii care ilustreaza situatia, fiind asigurata pe toata durata serviciilor.

Totul este sigur, elegant si facil de accesat.

Cat costa un valet auto Valetino

Aceasta este partea cea mai frumoasa! Costurile pentru un valet auto sunt cat se poate de accesibile, incepand de la 39 de lei, echivalentul a trei cafele. Pe site vei gasi detaliate tarifele, totul fiind cat se poate de transparent si profesional.

Vei primi chitanta si factura pentru orice serviciu si poti avea garantia ca masina ta este pe cele mai bune maini.

#Valentino, #aplicatie, #valet masina , #Aplicatii mobile