Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

INSOFT lanseaza EduPlus - aplicatie educationala interactiva pentru elevii din ciclul primar

INSOFT lanseaza EduPlus - aplicatie educationala interactiva pentru elevii din ciclul primar
Aplicatia educationala EduPlus este destinata elevilor din clasele I si a II-a si include o serie de activitati interactive, distractive si jocuri captivante ce au rolul de a-i ajuta pe cei mici sa invete cu placere.

EduPlus pentru iPad este o aplicatie educationala moderna si interactiva de tip mobile Learning, disponibila in App Store. Aplicatia a fost dezvoltata pe baza celor mai actuale principii de eLearning si adaptata pentru a fi utilizata cu succes pe dispozitive mobile. EduPlus ofera o gama variata de activitati si resurse educationale pe care elevii le pot parcurge oriunde si oricand, direct de pe iPad.

Activitatile digitale puse la dispozitia celor mici sunt grupate pe discipline: comunicare in limba romana -clasa I, matematica si explorarea mediului -clasa I si clasa a II-a. Se pot descarca gratuit, primele doua module din fiecare disciplina, restul resurselor fiind disponibile contra cost. Odata descarcate, activitatile digitale pot fi accesate si offline.

Fiecare modul contine intre 17 si 30 de activitati de invatare, care tin cont de particularitatile de varsta ale elevilor. Pe parcursul activitatilor, elevii beneficiaza de asistenta din partea unor personaje simpatice - Edi, Ana si Andi, care le vor deveni treptat cei mai buni prieteni. Activitatile, animatiile, jocurile, testele si prezentarile sunt intuitive si respecta in totalitate programa scolara in vigoare.

"Aplicatia EduPlus pentru iPad ii ajuta pe elevii din ciclul primar sa inteleaga si sa aprofundeze materii diverse, prin interactivitate si joc. Cu EduPlus, lectiile devin mai placute si mai interesante datorita continutului digital complex si jocurilor educationale interactive. Dar principalul scop al activitatilor digitale este de a forma abilitatile si competentele prevazute in programa scolara aprobata de Ministerul Educatiei", a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.

Prin parcurgerea activitatilor educationale, elevii devin mai motivati sa invete si acumuleaza usor noi cunostinte. Designul atractiv contribuie in egala masura la stimularea curiozitatii iar sunetele si imaginile vii atrag atentia elevului asupra informatiilor importante. Astfel, copiii vor asimila mai usor informatiile utile si vor putea aprofunda materiile de studiu prin interactivitate si joc.

Aplicatia se poate descarca de aici: https://itunes.apple.com/us/app/eduplus-activitati-interactive/id931467406?mt=8.

Despre INSOFT development and consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice complete din Romania. Compania ofera solutii IT avansate, la nivel national si international, in domeniile -guvernamental, educational, sanatate, situatii de urgenta, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

Compania s-a remarcat si prin castigarea finantarii celui mai mare Pol IT de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazeaza pe o investitie de 11 milioane de euro. In cadrul proiectului se va crea primul centru de excelenta din Europa pentru testarea si modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativa a realitatii virtuale.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: Locul I in cadrul categoriei "Rising Star"- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014 etc.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1801 ori