Microsoft declanseaza razboiul antireclamelor impotriva Google (VIDEO)

Marti, 14 Mai 2013, ora 11:26
1659 citiri
Microsoft declanseaza razboiul antireclamelor impotriva Google (VIDEO)

In ultimele luni compania Microsoft a adoptat o strategie agresiva, comunicand utilizatorilor avantajele solutiilor Office vs dezavantajele serviciilor oferite de Google.

Microsoft tocmai a dat startul la doua noi reclame despre Office 365 vs Google Docs.

Prima, intitulata "Google Docs isn't worthe the gamble" (Google Docs nu merita pariul), avertizeaza utilizatorii despre faptul ca e un adevarat joc de noroc incercarea convertirii fisierelor Office in Google Apps, suite de aplicatii oferita de Google.

"Cand deschizi o aplicatie Microsoft Office stii in ce te bagi", a scris Jake Zborowski, senior product manager la Microsoft pe blogul oficial Office 365.

El a adaugat: "Software-ul pentru productivitate este construit pentru a ajuta oamenii sa comunice. Este mult mai mult decat niste cuvinte intr-un document sau o prezentare: este despre ton, stil si formatul pe care alegi sa-l folosesti pentru a transmite un mesaj general. Oamenii folosesc deseori informatii importante in aceste documente - de la prezentari ale conducerii companiei, pana la analize financiare. Ar trebui sa poti avea incredere ca ceea ce intentionezi sa comunici este si ceea ce se vede".

In a doua reclama, serviciului Google Docs ii sunt scoase in fata deficientele pe care le are fata de Microsoft Office.

#razboi antireclame Microsoft Google, #reclame Microsoft vs reclame Google, #Microsoft Office vs Google Docs , #stiri Microsoft